Noored uurisid puuviljade päritolu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi noored osalesid koos sakslastest ja norrakatest eakaaslastega Erasmus+ projekti «Ühenduses toiduga – muutes eurooplasi vastutustundlikeks tarbijateks» teisel kohtumisel Norras.
Viljandi gümnaasiumi noored osalesid koos sakslastest ja norrakatest eakaaslastega Erasmus+ projekti «Ühenduses toiduga – muutes eurooplasi vastutustundlikeks tarbijateks» teisel kohtumisel Norras. Foto: Tiia Pukk

Viljandi gümnaasiumi õpilased käisid aprilli lõpul Norras, et koos välismaa eakaaslastega uurida, missugused on eri riigi noorte toitumis- ja tarbimisarjumused ning kuidas ebatervislik toitumine mõjutab inimeste tervist.

«Kõik inimesed ümber maailma võiksid teada, mida nad söövad,» laususu Katrin Raigla, kes on Viljandi gümnaasiumi võõrkeele esimese aasta õpilane. «Võiksime kontrollida, mida meie igapäevase vorstiviilu sisse pannakse ja kas seal liha üldse on, ning mõelda, kas me teame, kust see tuleb.» 

Ta lisas, et projektis osalemine tuletabki meelde, kui teadlikud on õpilased sellest, mida nad söövad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles