Jäähokimeeskond peab homme esimese finaalmängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeval kell 21.15 algab Tartu Lõunakeskuse jääväljakul Lõuna-Eesti hokiliiga ehk Tartu linna lahtiste jäähokimeistrivõistluste teise liiga finaal, milles HK Viljandi läheb kokku Jäämurdjate meeskonnaga.

Lõuna-Eesti hokiliigaks nimetatava mõõduvõtu põhiturniiri ülekaalukalt võitnud Viljandi meeskond teenis möödund nädalal poolfinaali esimeses vastasseisus 7:1 võidu HK Veskioru Pullide üle. Et konkurent ei pidanud võimalikuks või vajalikuks seeriat jätkata, andis ta kordusmängus viljandlastele loobumisvõidu. Seega pääsesid viljandlased koos loobumisvõiduga kaasnenud seisuga 5:0 edasi jäähokientusiastide turniiri kullalahingule.

6. mail asetleinud ja ainsaks jäänud poolfinaalis said võitjate poolelt tabamuse kirja neli meest: Mihkel Peips kolm ja Ragnar Soo kaks väravat ning Rauno Tuula ja Ott Tootsi ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles