Leinajad on toonud õnnetuspaika hulganisti küünlaid ja lilli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestusküünlad ja lilled noore mootorratturi hukkumispaigas.
Mälestusküünlad ja lilled noore mootorratturi hukkumispaigas. Foto: Elmo Riig

Leinajad on toonud Viljandis kohta, kus üleeile õhtul hukkus noor mootorrattur, sadakond mälestusküünalt ja hulganisti lilli.

Pühapäeval kella 21.30 ajal juhtus Paala tee 40 eramu ees raske liiklusõnnetus äsja mootorratta omanikuks saanud noormehega. Sündmuskohale rutanud meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa.

Esialgsetel andmetel kaotas mootorratast Yamaha juhtiv 25-aastane Rauno sõiduki üle kontrolli ja sõitis paremale teelt välja vastu silikaattellistest väravaposti. Mis täpselt traagilisele hetkele eelnes, on alles väljaselgitamisel.

Politsei tuvastas, et juhil ei olnud mootorsõiduki juhtimise õigust. Õnnetuse hetkel kandis mees kiivrit ning sellel teelõigul oli suurim lubatud sõidukiirus 50 kilomeetrit tunnis. Mootorratturi kainus selgitatakse välja ekspertiisi käigus.

Juba esmaspäeva varahommikul hakkasid õnnetuspaiga juurde kogunema kümned noored. Mitmed neist kinnitasid Sakalale, et õnnetul kombel elu kaotanud Raunot jäädakse mäletama kui head sõpra, kes oli äärmiselt abivalmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles