Viljandi volikogu uus juht ennustab linnale raskeid aegu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu aseesimees Harri Juhani Aaltonen (paremal) õnnitles Peep Aru volikogu esimehe ametisse astumise puhul.
Volikogu aseesimees Harri Juhani Aaltonen (paremal) õnnitles Peep Aru volikogu esimehe ametisse astumise puhul. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu esmaspäeval umbusaldatud esimehe Randel Läntsi asemel uueks juhiks valitud Peep Aru näeb linna suurimat probleemi napis rahakotis ja ennustab linnale seetõttu keerulisi aegu.

Järgmisel volikogu istungil jõuab saadikute ette tõenäoliselt Viljandi eelmise aasta tegevusaruanne ning Peep Aru teada on seal kirjas, et kui linnale kuuluva aktsiaseltsi Viljandi Veevärgi tegevus välja arvata, lõpetas linn eelmise rahandusaasta miinusega. „Meil seisab ees raske aeg ja tuleb otsustada, mida saab teha ja mida mitte,” nentis Aru. „Katteta lubadusi pole mõtet anda.”

Esmaspäeval kogunenud erakorralisel istungil umbusaldas uus võimuliit, kuhu kuuluvad Isamaa ja Res Publica Liidu ja Reformierakonna esindajad, kõiki sotsiaaldemokraate, kes olid volikogus ja selle komisjonides juhtivatel positsioonidel. Esimesena umbusaldati Viljandi volikogu esimeest Randel Läntsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles