Käsipalliväljakul hargneb täna lahti viigiseis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipalluritel tuleb täna kodusaalis leida endas jõudu ja võitlusvaimu, et Eesti meistrivõistluste viimases mängus endale pronksmedal tagada. Meeskonna treeneri Marko Koksi sõnul tuleb rõhuda kaitsetegevusele.
Käsipalluritel tuleb täna kodusaalis leida endas jõudu ja võitlusvaimu, et Eesti meistrivõistluste viimases mängus endale pronksmedal tagada. Meeskonna treeneri Marko Koksi sõnul tuleb rõhuda kaitsetegevusele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarketi meeskond on jõudnud Eesti käsipalli meistrivõistluste pronksiseerias kolmanda, otsustava mänguni, mis saab teoks täna kell 18.30 Viljandi spordihoones.

Eelmisel nädalal alustasid meeskonnad kahe võiduni peetavat seeriat samuti Viljandis. Siis teenisid kohalikud mängijad 30:29 võidu. Laupäeval tuli neil aga Viimsis konkurentide 34:31 paremust tunnistada.

Seeria teine, Viimsis peetud kohtumine kulges tasavägiselt. Viis minutit enne lõpuvilet säras tablool viigiseis 29:29. Seejärel aga tegid võõrustajad 5:2 vahespurdi, võtsid kolmeväravalise võidu ja viigistasid seeria.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles