Kahe müüjaga alanud laat kogus haiglale 500 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskpäeval oli laadal mõnikümmend huvilist. Mängis ansambel, lapsed said sõita karusselliga või hüpata batuudil, aga müüjaid oli väga vähe.
Keskpäeval oli laadal mõnikümmend huvilist. Mängis ansambel, lapsed said sõita karusselliga või hüpata batuudil, aga müüjaid oli väga vähe. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval täpselt kell 10 oli Viljandis kunagi KEK-i majana tuntud hoone esises parklas kaks kauplejat, mõned korraldajad ja üks vanaema kahe lapselapsega. Algama pidi esimene Männimäe laat.

Laata korraldava Viiratsi Pagari esindaja Ivika Kivioja selgitas laada avamise ajal, et tehniliste viperuste tõttu lükkub ürituse algus pisut edasi, ning lubas, et inimesi ja kauplejaid tuleb juurde. Sel hetkel ehitati lava ning seati üles karusselli ja batuuti, millele pääsemist lapsed juba ootasid.

Päeva jooksul inimesi tuligi, kuid päris laadaväärilist möllu ei tekkinud ning selleks ajaks, kui pidi algama laadal kogutud tulu haiglale andmise tseremoonia, oli plats juba tühi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles