Uhiuus Yamaha sai noormehele saatuslikuks

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariis hukkus 25-aastane mootorrattur.
Avariis hukkus 25-aastane mootorrattur. Foto: Politsei

Nädal tagasi sai üks Viljandi noormees endale tuttuue mootorratta. Eile õhtul kihutas ta väga suure kiirusega läbi linna, tulles Ugala poolt Paala teed mööda pealtnägija sõnul sellise vilega, et koeradki hakkasid haukuma.

Täna hommikul noormehe õnnetuspaika küünalt süütama tulnud sõber ütles, et mootorratas oli uus, nädal aega tagasi ostetud. Hukkunu oli tema sõnul põline viljandlane ja tundis linna hästi. Teada on, et enne Lääne tänava ristmikku tahtis noormees võtta suunda vasakule, kuid kaotas mingil põhjusel juhitavuse ja põrutas vastu Paala tee 40 maja silikaatkividest väravaposti.

Majaperenaine Ellen Sardis kuulis kella poole kümne paiku kummalist mütsu ja läks õue vaatama, et asjas selgust saada. Oma suureks šokiks leidis ta hoovist purunenud väravapostide vahelt vigastatud inimese. Samal ajal kui ema ehmatusest toibus, helistas peretütar kiirabisse, kes tuli kohale väga ruttu. Traagilisest sündmustest osa saanud pere ei suutnud rahuneda kogu öö jooksul.

Kõrvalmajas Paala tee 38 elav meesterahvas sõnas, et mootorratta vilet oli olnud kaugele kuulda. Koeradki olid haukunud, lisas ta. Maja teisel korrusel on käimas remont ja mütsatust kuuldes oli ta oma sõnul esiti arvanud, et mõni remondis kasutatav aparaat on ülakorrusel maha prantsatanud. Üsna ruttu kogunesid tema sõnul tänavale inimesed, kohe saabusid ka kiirabi ja politsei.

Täna keskpäevaks oli katkisõidetud väravapostile asetatud hukkunu mälestuseks kümmekond küünalt ja lillekimpu. Õnnetuspaigale lahkunuga hüvasti jätma tulnud sõpradele oli juhtum ootamatu ja kõik kinnitasid, et noormeest jäädakse mäletama kui väga head ja abivalmis sõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles