Kesklinnas hakatakse asfalti panema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest hakkavad Viljandis Tallinna ja Vaksali tänaval ettevalmistustööd sügiseste kaevekohtade asfalteerimiseks.
Tänasest hakkavad Viljandis Tallinna ja Vaksali tänaval ettevalmistustööd sügiseste kaevekohtade asfalteerimiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänasest hakkavad Viljandis Tallinna ja Vaksali tänaval ettevalmistustööd sügiseste kaevekohtade asfalteerimiseks.

Esmaspäeval tehakse töid nii, et liiklust ei suleta, küll võib tekkida seisakuid. Teisipäevast suletakse täielikult tavaliiklejatele läbipääs Tallinna ja Vaksali tänavalt ning suunatakse nad ümber. Läbi pääsevad liinibussid, operatiivsõidukid, kohalikud elanikud ja ettevõtjad.

Kõigil, kellel on vaja tööpiirkonda siseneda, palutakse jälgida teetööliste märguandeid. Üles pannakse ajutised liiklusmärgid ning ümbersõitu näitavad liiklusskeemid. Töid tehakse neljapäeva õhtuni, reedest alates on tänav taas liiklejatele avatud. Töid teeb Suja Ehitus.

Lisaks Tallinna tänavale asfalteeritakse Kauba tänava lõiku Pikast tänavast Vaksali tänavani ning selleks ajaks suletakse lõik täielikult. Ümbersõit on tähistatud ajutiste liiklusmärkidega. Kauba tänava asfalteerimise on tellinud Viljandi linnavalitsus ning töö on üks osa Kauba tänava sõidutee ja kõnniteede rekonstrueerimisest. Töid tehakse samal ajal Tallinna tänava asfalteerimisega, tõenäoliselt vältavad need kaks päeva. Ka see lõik avatakse liiklusele taas reedel. Töid teeb osaühing Suja Ehitus.

Täiendavaid asfalteerimistöid tehakse Tallinna tänaval Nurme ja Rohelise tänava vahelisel lõigul, Reinu teel, Kagu tänaval, Vaksali tänaval ning Kösti ristmikul. Need tööd on osa linnavalitsuse tänavate remondi lepingust ning neid teeb osaühingu ÜLE alltöövõtja Tallinna Teede aktsiaselts. Asfalteeritakse eri mõõdus lappe kokku 1700 ruutmeetril. Tööd algavad teisipäeval ja vältavad nädalal lõpuni.

Töötsoonides palutakse jälgida ajutisi liiklusmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles