Õnnetusse sattunud mootorrattur suri haiglas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paala teel avarii teinud mootorrattur suri hiljem haiglas.
Paala teel avarii teinud mootorrattur suri hiljem haiglas. Foto: Elmo Riig

Eile õhtul kella poole kümne ajal toimus Viljandis raske liiklusõnnetus mootorratturiga, kes hiljem haiglas suri.

Esialgsetel andmetel kaotas Viljandis Paala teel sirgel teelõigul mootorratast Yamaha juhtinud 25-aastane Rauno sõiduki üle kontrolli ja sõitis paremale teelt välja vastu silikaattellistest väravaposti. Mootorrattur toimetati raskes seisus Viljandi haiglasse, kus ta hiljem suri.

Politsei tuvastas, et mootorratturil ei olnud mootorsõiduki juhtimise õigust. Õnnetuse hetkel kandis mees kiivrit ning sellel teelõigul oli suurim lubatud sõidukiirus 50 km/h. Mootorratturi kainus selgitatakse välja ekspertiisi käigus.

Lõuna prefektuuri operatiivjuhi Meelis Saarepuu sõnul on veel vara öelda, mis asjaoludel traagiline õnnetus juhtus, kuid ta juhtis kõigi liiklejate tähelepanu pidevale hoolikusele ning rõhutas, et kogenematute ja ettevalmistuseta juhtide puhul on raskete tagajärgedega õnnetusse sattumise tõenäosus tunduvalt suurem. «Liikluses on jalgratturid ja mootorratturid teistest juhtidest tunduvalt haavatavamad, mistõttu on oluline, et nii linnas kui ka maanteel liikudes järgiks mootorrattur kõiki võimalikke ettevaatusabinõusid, et tagada enda ja teiste ohutus,» ütles Saarepuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles