Vaimselt haige mees püüab veebis lastega tutvust sobitada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühes Eesti väikelinnas elav vaimselt haige mees otsib internetis kontakte ja tahab veebisuhteid luua alaealistega.
Ühes Eesti väikelinnas elav vaimselt haige mees otsib internetis kontakte ja tahab veebisuhteid luua alaealistega. Foto: Toomas Huik

Politseinikud käisid nädalapäevad tagasi ühe vaimselt haige mehe juures, kes juba aastaid üritab arvuti teel luua kontakte nii täis- kui alaealistega ning meelitada neid kohtuma.

Paar nädalat tagasi jõudsid mehe kirjad ühe Viljandimaa põhikooli õpilasteni ja lapsevanemad, kes kirjadele peale sattusid, tegid loo avalikuks. Et asi puudutab alaealisi ja vaimselt haigeks tunnistatud inimest, siis ühtki nime või viidet asjasse segatud inimeste ja nende asupaiga kohta Sakala ei anna.

Teada on, et kõnealune keskealine mees on interneti kaudu võõraste inimestega kontakti otsinud juba kümmekond aastat ning veebis surfates leiab tema kohta kümneid hoiatavaid postitusi. Mõne inimese väidete järgi läheb mees oma kirjades kiiresti perversseks ja teeb neis seksuaalse sisuga lähenemiskatseid. Enamasti piirdub tema suhtlemine aga segaseid lauseid ja mõtteid täis kirjade saatmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles