Laadal oli avamise ajal kaks müüjat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe laat laupäeval kell 10
Männimäe laat laupäeval kell 10 Foto: Marko Suurmägi

Laupäeval Viljandis, Männimäe elurajooni kaugemas otsas, kunagise KEK-i maja ees peetaval laadal oli avamise ajal ehk kell 10 kaks müüjat ning üles seati lastele mõeldud karusselli ning batuuti.

Laata korraldavad Viiratsi Pagari esindaja Ivika Kivioja seletusel muutub laat suuremaks ja uhkemaks, sest korraldajaid tabasid tehnilised viperused ning seetõttu on laada algus veninud. Kivioja lubas, et lisandub ka kauplejaid.

Rike tabas karusselle ja batuute kohale toonud ettevõtte autot ja seetõttu tuli laada korraldajatel oma tähelepanu suunata sellele, kuidas lastele mõeldud varustus kohale saada. „Nüüd juba asi edeneb,” kinnitas Kivioja paar minutit pärast kümmet.

Sel ajal oli kunagise KEKi maja ees asuvas suures parklas kaks müüjat, kellest üks kauples rõivaste ja teine küünaldega. Kohal oli ka paar lastega tulnud täiskasvanut, kes imestasid valjuhäälselt imestust laada väiksuse üle. Küll aga lubas vähemalt üks neist ära oodata kuni karussell paika saab, et lastele lubatud meelelahutust pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles