Tulevik püüab täna taas Paidet murda

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - Viljandi JK Tulevik 0:3 (0:1)
Paide Linnameeskond - Viljandi JK Tulevik 0:3 (0:1) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viljandi Tulevik võtab täna õhtul kell 19 oma kodustaadionil vastu Paide meeskonna, keda nädal tagasi vastase kodus võideti 3:0.

Tulevik loodab võitu ka tänasest mängust. Just sellise eesmärgi ütles enne kohtumist välja Tuleviku president Raiko Mutle. «Eelmises mängus Paide vastu suutsime väga olulised punktid koju tuua ning ilmselgelt on see meeskond, kellelt peame maksimumi võtma,» sõnas ta.

Kuigi võit oli Mutle hinnangul magus, jättis mõni asi tema arvates ikkagi soovida. «Oli perioode, kus andsime liigselt initsiatiivi ära. Nüüd kodus peame palliga olema tunduvalt enesekindlamad,» teatas Mutle jalgpalli liidu pressiteenistuse vahendusel. «Kaitse saime kenasti pidama ja rünne toimis, aga palli valdasime vähe.»

Viljandi kaitsja Oskar Berggren rõõmustas, et eelmisel korral suudeti oma värav puhas hoida. Ta tsiteeris oma meeskonnakaaslast Mikk Metsat, kes on öelnud, et kui Tulevik lööb mängus vähemalt ühe värava ja vastane ei löö ühtegi, siis on päris suur tõenäosus, et Tulevik võidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles