Noortemeeskond lõpetas pronksiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli C-klassi käsipallipoisid lõpetasid Eesti mesitrivõistlused kolmanda kohaga.
Viljandi spordikooli C-klassi käsipallipoisid lõpetasid Eesti mesitrivõistlused kolmanda kohaga. Foto: Erakogu

Aprillikuu viimasel nädalavahetusel selgus Tapal Eesti C-klassi käsipalli meistrivõistluste võitja: selleks osutus Põlva spordikool. Viljandi noormehed teenisid pronksmedali.

Kaheksa 2000. aastal ja hiljem sündinud noormeeste võistkonda mängisid tiitlivõistlustel omavahel kaks korda läbi. Viljandlased lõpetasid nii jaanuaris Põlvas kui nüüd Tapal peetud mõõduvõtu viie võidu ja kahe kaotusega.

Nagu ütles Viljandi spordikooli noortetreener Marko Koks, suurt eneseületamist ega üllatust kaheetapilisel mõõduvõtul keegi ei pakkunud. «Põlva ja Tapa olid tänavu teistest selgelt üle. Meie ja meist tahapoole jäänud võistkondade oskuste vahele jäi samuti päris korralik tühimik.»

Eesti meistriks tuli Põlva ja hõbemedali sai SK Tapa meeskond. Kolmanda koha teeninud Viljandi esinduse järele reastusid HC Kehra, Aruküla SK, Tallinnas Spordikool / HC Tallas, HC Viimsi ja Valga Käval.

Viljandi meeskonna parim mängija oli Simon Drõgin. Lisaks temale kuulusid kolmanda koha saanud võistkonda Sander Rohtla, Joosep Ülesoo, Kaimo Pitsenko, Eerik Kalmet, Eerik Elmaste, Kevin Toom, Mihkel Lõpp, Andreas Otti, Janek Palm ja Gustav-Hendrik Seeder. (Sakala)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles