Erakond ostis reklaamtahvlid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Keskerakonna valgusreklaami tahvlid, mis veel üleeile Viljandi taaskasutuskeskuses viie euro eest müügil olid, on sealt nüüdseks kadunud. Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimehe Helmut Hallemaa sõnul otsustasid nad juba eile ennelõunal need endale ära osta. 

 

Hallemaa imestas, kuidas saab kaubamärgi omaniku nõusolekuta selliseid asju müüki viia, sest need võivad leida pahatahtlikku kasutamist. Ta rääkis, et oli juba varem taaskasutuskeskuses käinud ja tahtnud tahvleid ära osta, aga seal ei saanud sularahas maksta ning kauplusel polnud raha tagasi anda. 

«Oleksime nad ära ostnud ka siis, kui pankrotihaldur need sinna viis,» tähendas ta ja rääkis, et arvatavasti on see pankrotti sattunud reklaamibüroo toodang. «Ilmselt nende kontorist leiti neid asju ja ilmselt on kunagi neilt neid tellitud,» lausus Hallemaa. Ta pidas tõenäoliseks, et valgusreklaami tahvleid oli rohkemgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles