Teatrijuht tõugati oma sünnipäeval ootamatult lavale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teater teater kinkis täna oma juhile Kristiina Alliksaarele sünnipäevaks püstolnäitleja kogemuse suurel laval.
Ugala teater teater kinkis täna oma juhile Kristiina Alliksaarele sünnipäevaks püstolnäitleja kogemuse suurel laval. Foto: ARTUR LINNUS
Ugala teater tegi oma juhile Kristiina Alliksaarele tänasel sünnipäeval tavatu kingituse. Ilma ette hoiatamata saadeti ta publiku ette kehastama lastelavastuses "Printsess Luluu ja härra Kere" koristajat. 
 
Lavastaja Marika Palm leidis teatrijuhile täiesti uue rolli: too pidi mängima jäätisekohvikus koristajat, kelle ülesanne oli lava puhtaks pesta ning samal ajal salamisi printsess Luluu, härra Kere ja preili Hüatsindi juttu pealt kuulata.
"Silmade eest oli must ja ega ma laval oldud ajast midagi tagantjärele mäleta," rääkis Alliksaar naerdes. "Põhimõtteliselt pidin terve lava puhtaks pesema ja kuulama pealt, mida teised inimesed räägivad. Sünnipäevakingituste edetabelis on see kink aga kindlasti esikohal."
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles