Viljandi mehed ajasid medalile küüned külge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulise keskmängija Kristjan Kooviti (palliga) värav neli sekundit enne kohtumise lõppu tagas Viljandi meeskonnale Viimsi esinduse ees üheväravalise võidu ning edu kahe võiduni peetavas pronksmedali seerias.
Jõulise keskmängija Kristjan Kooviti (palliga) värav neli sekundit enne kohtumise lõppu tagas Viljandi meeskonnale Viimsi esinduse ees üheväravalise võidu ning edu kahe võiduni peetavas pronksmedali seerias. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kaks Eesti käsipalli meistrivõistluste kahvatuimat medalit ihkavat meeskonda Viljandi ja Viimsi alustasid kolmapäeval hooaja lõppvaatust tulise ja närvilise vastasseisuga ning Viljandi spordihoonesse kogunenud publik ei pidanud pettuma: võõrustajatel õnnestus kahevaatuselise põneviku võit endale kangutada.

Veel 20 sekundit enne lõpuvilet kumasid tablool viiginumbrid. Viljandi HC treener Marko Koks saatis rünnakule kogu oma väe: viimsilaste väravaesisele läks segadust külvama ka väravavaht Rasmus Ots.

Ehkki enne mitu head tõrjet teinud Ots jäigi oma oranži särgiga rünnakul segaduse külvaja seisusse, suutsid tagamängijad palli toimetada Kristjan Koovitile, kes selle neli sekundit enne lõpusireeni pöördelt Viimsi väravasse saatis ja 30:29 võidu vormistas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles