Viljandi teenis väga raske võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Viljandis Eesti käsipallimeistrivõistluste pronksmedalisti selgitava seeriaga algust teinud Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarket pakkusid finaaliväärilise avavaatuse, mis kodupubliku suureks rõõmuks lahenes kohalike üheväravalise võiduga.

Mõlemalt poolt palju närvilisust ja tehnilist ebakindlust pakkunud avapoolaeg lõppes 15:15 ning kogu kohtumine 30:29 Viljandi HC võiduga.

Viljandi meeskonna suurimad skooritegijad olid Ott Varik kümne väravaga ning meeskonna treenerilt kiidusõnu pälvinud Karl Toom seitsme tabamusega.

«Me ei mänginud hästi, võtsime väljakul vastu palju rumalaid otsuseid,» ütles proksmedali seeria avamängu võitnud Viljandi HC treener Marko Koks. «Aga praegu pole mänguilu peamine. Teenisime magusa võidu.»

HC Viimsi meeskonna juhendaja Ain Pinnonenil ei jäänud muud üle kui võitjaid kiita. «Oli võrdsete meeskondade võitluslik mäng,» tõdes mees. Nagu ütles Pinnonen oli viljandlastel kindlasti tohutult tuge neid toetavast publikust.

Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarketi vahel peetav pronksiseeria jätkub laupäeval Viimsis. Viljandlaste fännibuss stardib spordihoone eest kell 10, kohtumine algab kell 13. Sõit fännibussiga mängule ja tagasi läheb meeskonna poolehoidjatele maksma viis eurot.

Juhul kui Viljandi HC ei suuda laupäeval omale ühe mänguvõidu kaugusel hiilgavat pronksi kindlustada, peetakse seeria otsustav lahing tuleval teisipäeval Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles