Kruusatänavat ootab vigade parandamise järel asfalt

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Karja tänavast pidanuks esialgsete plaanide kohaselt asfaldi saama eelmisel aastal. Veel üleeile rippus seal tollest ajast jäänud teatetahvel.
Osa Karja tänavast pidanuks esialgsete plaanide kohaselt asfaldi saama eelmisel aastal. Veel üleeile rippus seal tollest ajast jäänud teatetahvel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi üks viimaseid kruuskattega tänavaid, järve ligiduses asuv Karja tänav saab ees ootaval suvel osaliselt asfaldi.

Kui kõik oleks läinud nii, nagu esialgu plaaniti, kataks Karja tänava Männi tänava poolset osa asfalt juba eelmisest sügisest.

Viljandi majandusameti juhataja Reevo Maidla selgitas, et algul olid kõnealuse tänava asfalteerimistööd kuulunud ühte patta Oja tee rekonstrueerimise ja Karja tänava ligiduses asuva Järve tänava uue osa asfalteerimisega ning kõik selle pidanuks ära tegema aktsiaselts Lemminkäinen. Seejärel juhtisid aga ehitusfirma ja Karja tänava äärde uusi elumaju rajav ettevõte linna tähelepanu asjaolule, et viimati nimetatu tellitud ehitusprojekt sisaldas vigu. Üks etteheide oli Maidla kinnitust mööda, et projekt nägi ette kanalisatsioonitorude paigaldamist ülespoole maapinna külmumispiiri, kuid tähelepanu juhiti ka muudele asjaoludele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles