Masendavas seisukorras tänavatel toimetavad augulappijad

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt:
Teeaukudesse bituumeniemulsiooni ja killustiku segu pihustav masin toimetas eile peaasjalikult Paalalinna tänavatel.
Pilt: Teeaukudesse bituumeniemulsiooni ja killustiku segu pihustav masin toimetas eile peaasjalikult Paalalinna tänavatel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Talvise lagunemise ja arvukate kaevetööde tõttu keskmise kapsamaa sarnaseks muutunud Viljandi tänavatel käivad terve maikuu parandustööd.

Valdavalt on käsil aukude lappimine. Vähemalt esialgu ei näe tööplaan ette ühtki kohta, kus konarlikul tänavalõigul pealmine kiht terves ulatuses üles freesitaks ning uue asfaldikihiga kaetaks. Enamasti pannakse värske asfalt ainult üleskaevatud ribadele või puistatakse auku bituumeni­emulsiooni ja killustiku segu.

Teataval määral võib erandiks pidada Viljandi kõige suurema liikluskoormusega Tallinna tänavat, mille kesklinnas kulgeva osa seisukord on pärast mulluseid suuri torutöid pehmelt öeldes trööstitu. Seal on kavas teekatet parandada veidi laiemalt kui maas näha olev kaevejälg. Linnavalitsuse teedespetsialist Heikki Teearu avaldas arvamust, et seal tuleb üks sõidusuund peaaegu üleni uuesti katta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles