Joonas Tamme kübaratrikk tõi Paides Tulevikule võidu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku ründaja Joonas Tamm (püsti) on viimases kolmes Premium-liiga kohtumises löönud viis ja kogu hooaja vältel kuus väravat ning kerkinud sellega liiga väravalööjate ladvikusse.
Tuleviku ründaja Joonas Tamm (püsti) on viimases kolmes Premium-liiga kohtumises löönud viis ja kogu hooaja vältel kuus väravat ning kerkinud sellega liiga väravalööjate ladvikusse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tuleviku meeskond lõpetas Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga avaringi laupäeva õhtul Paides 3:0 võiduga kohaliku Linnameeskonna üle ja kõik väravad lõi Joonas Tamm.

Tänavu üle pikkade aastate taas Eesti jalgpalli kõrgeimas liigas osaleva Tuleviku hooaeg on kulgenud tõusvas joones: avaringi viimane voor andis tulemuseks esimese nullimängu ja esimese võidu võõral väljakul.

Eelmistel hooaegadel stabiilselt meistriliiga keskmike hulka kuulunud Paide Linnameeskond on alustanud tänavust jalgpalliaastat suurema särata: kaheksast esimesest kohtumisest on teenitud kõigest kaks viigipunkti. Esimese võidu lootis ta saada just kodus Tuleviku vastu. Ründavalt alustanud Viljandi esindus harutas aga Paide kaitse lahti juba kohtumise neljandal minutil: paremal äärel tegutseva Sander Kapperi sööt leidis vastaste trahvikasti keskel täiesti markeerimata Joonas Tamme ja too tulistas palli külmavereliselt ristnurga lähistele lati alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles