Hürrem käis uute karvaste sõpradega järve ääres jalutamas

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdur Kanguri Prantsuse buldog Hürrem käis selle nädala algul Viljandi järve ääres jalutuskäigul, millest peale tema võttis osa kümme koera.
Valdur Kanguri Prantsuse buldog Hürrem käis selle nädala algul Viljandi järve ääres jalutuskäigul, millest peale tema võttis osa kümme koera. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pealinna eeskujul on ühised koerajalutamised jõudnud Viljandisse ning esimest korda said omanikud 11 koeraga kokku selle nädala algul. 

Üks jalutuskäikude organiseerijaid Maarit Kalberg rääkis, et Tallinnas said jalutuskäigud alguse juba päris mitu aastat tagasi, kui üks rühm Ricco Velberki juhendamisel koos hakkas käima.

«Kui võtsin endale Ameerika Staffordshire’i terjeri, hakkasin ka seal nendega jalutamas käima,» rääkis Kalberg. Et tema elukohast Võhmast on Tallinna ikkagi pikk maa, otsustas ta koos Elis Akkiga jalutusrühma teha ka Viljandimaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles