Täna algab medalijahi lõpuponnistus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipalli meistrivõistluste lõppvaatus on sarnane nelja viimase hooaja omaga, ent see, kas kasutusele tuleb mullune või mõni varasem stsenaarium, selgub medalimängude edenedes.

Viljandi ja Viimsi meeskond, kes on meistrivõistluste kolmanda koha pärast madistanud juba alates 2011. aastast, alustavad täna kell 19 Viljandi spordihoones pronksmedali omaniku selgitamist. Medali saab kaela meeskond, kes pälvib esimesena kaks võitu. Nelja viimast aastat arvesse võttes on Viljandi ja Viimsi esinduse seis 2:2. Mullu jõudsid sihile viljandlased.

Ehkki tänavu on Viljandi HC ja HC Viimsi / Tööriistamarket pidanud neli võistluskohtumist ning kõik need on lahenenud esimesena nimetatu võiduga, ei saa kummagi meeskonna juhendaja sõnul võitjasoosikut nimetada. Nii viljandlaste treener Marko Koks kui Viimsi esinduse juhendaja Ain Pinnonen leidsid, et varasematel kohtumistel ees ootavate medalimängude valguses suurt tähtsust ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles