Õpilaste virtuaalne käsitöönäitus on avatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: virtuaalnaitus.ee

5. maist saab aadressil www.virtuaalnaitus.ee näha õpilastööde näitust, mis kannab pealkirja «Sõbralt sõbrale».

Juba neljandat korda Eesti tööõpetajate seltsi eestvedamisel korraldatava virtuaalnäituse eesmärk on kokku koguda ning internetikeskkonnas näitusena üles seada pildid esemetest, mida õpilased töö- ja tehnoloogiaõpetuse ning käsitöötundides on teinud.

Tööõpetajate seltsi juhatuse esimehe Jürgo Nooni sõnul saatis virtuaalnäitusele oma õpilaste töid üle saja kooli kogu Eestist ning nagu tavaks, olid lisaks töö- ja tehnoloogiaõpetuse ning käsitööõpetajatele kaasatud algklassiõpetajad.

«Eelmistel aastatel saadud positiivne tagasiside näitab, et tegemist on vajaliku ettevõtmisega, mille kaudu saavad noored käsitööhuvilised oma tundides tehtud paremaid töid teistega jagada,» ütles Nooni. Mullu vaatas virtuaalnäitust esimese kahe nädalaga ligi 3000 inimest ja klõpse tehti veebilehel selle aja jooksul üle 2,6 miljoni.

Eesti tööõpetajate seltsi, Eesti käsitööõpetajate seltsi Aita, Eesti klassiõpetajate liidu ja Tallinna ülikooli tööõpetuse osakonna liikmetest koosnev žürii valib virtuaalnäitusele saadetud tööde seast välja ka oma lemmikud, mille autorid saavad kingiks meene.

Virtuaalnäitus «Sõbralt sõbrale» jääb veebikeskkonnas avatuks aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles