Elanikud tahavad ohutumat liiklust

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allkirjade kogumise algataja Eha Lepa seisab Tartu maanteel Uusna teelõigu lähedal ja näitab, et kergliiklustee peaks kulgema sellest kohast Kaunismäe kaupluseni, kust läheb edasi varem valminud teejupp.
Allkirjade kogumise algataja Eha Lepa seisab Tartu maanteel Uusna teelõigu lähedal ja näitab, et kergliiklustee peaks kulgema sellest kohast Kaunismäe kaupluseni, kust läheb edasi varem valminud teejupp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu maantee lähedal elavad Viljandi valla elanikud andsid 81 allkirja, et varem valminud kergliiklustee mitu kilomeetrit pikemaks ehitataks.

Allkirjade kogumise võttis ette Uusna elanik, kahe väikese lapse ema Eha Lepa, kes plaanib lähipäevil rahva soovi vallavalitsusse viia ning seal asja arutada. Allkirju sai anda poolteise kuu jooksul Kalmetu koolimajas ning Uusna kaupluses ja külamajas.

Praegu kulgeb jalakäijate ja ratturite tee suure maantee kõrval Kaunismäe kaupluse ja Tänassilma kunagise kauplusehoone vahel. See 2,2 kilomeetrit pikk lõik valmis maanteeameti eelarveraha abil 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles