Värske näo saab 1970. aastatest pärit ilmega keskplats

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel asendatakse Karksi-Nuia keskväljaku senine asfaltkate tänavakividega ja muudetakse ka haljastust. Ühtlasi värskendatakse platsi ääres asuvat Konsumi kauplust.
Suvel asendatakse Karksi-Nuia keskväljaku senine asfaltkate tänavakividega ja muudetakse ka haljastust. Ühtlasi värskendatakse platsi ääres asuvat Konsumi kauplust. Foto: Maarja Lenk

Karksi vald on kavandanud tänavusse suvesse aastakümneid suurema remondita püsinud Karksi-Nuia keskväljaku rekonstrueerimise, mis plaani järgi peaks algama juunis ja lõppema augustis.

Karksi vallavanem Taimo Tugi nentis, et viimatine suurem töö tehti keskplatsil aastal 1977, kui sellele pandi asfaltkate. Pärast seda on keskväljaku parklat küll mitmeid kordi lapitud ja seal väiksemaid töid tehtud, ent keskväljak täies ulatuses pole uut katet saanud.  

Vallavalitsus alustas tööde planeerimist 2014. aasta lõpul ja praegu on keskväljaku projekteerimine lõppjärgus. Rekonstrueerimine maksab umbkaudu 100 000 eurot. Selle eest saavad parklaosa ja kõnniteed asfaldi asemel tänavakivide alla. Ühtlasi lahendatakse sademevee ärajuhtimine. Tööde käigus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles