Viljandi klubi võitis naiste arvestuses

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratturid Liiva tänava tõusul. Viljandlanna Sille Puhu (87) lõpetas naiste seas 3. kohaga.
Ratturid Liiva tänava tõusul. Viljandlanna Sille Puhu (87) lõpetas naiste seas 3. kohaga. Foto: Marko Saarm

Eelmisel aastal Viljandis loodud rattaklubi Cyclon jahib Mulgi rattamaratoniga alanud sarja MTBEst üldesikohta naiskondade seas. Individuaalset võitu kodusõidul ei tulnud, kuid teine ja kolmas koht ning naiskondlik võit jäi Cycloni esindajatele.

Naiste seas pälvis esikoha kolmandat aastat järjest Rakke klubi esindaja Greete Steinburg, kes üldarvestuses oli 73. Peaaegu viis minutit kaotasid talle teineteise järel 100. ja 101. kohaga lõpetanud Janelle Uibokand ja Sille Puhu. Nii tartlanna Uibokand kui viljandlanna Puhu sõidavad mõlemad Cycloni klubi värvides.

«Kuni esimese vahefiniši eel olnud sooni olime koos Greetega (Steinburg – toimetus), aga seal jooksis tema meist kiiremini,» selgitas Puhu. Soisel lõigul tuli nimelt paljudel ratturitel jalg pedaalilt võtta ning joostes edasi liikuda. «Greete on meist pikem ja sai jooksuga paremini hakkama,» rääkis Puhu naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles