Läti profitiimi sõitja viis Mulgi rattamaratoni võidu Eestist välja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis tuli ratturitel ületada selliseid tõuse, kust ka parimad ei suutnud üles vändata. Fotol on võitja Dmitri Sorokins.
Holstre-Pollis tuli ratturitel ületada selliseid tõuse, kust ka parimad ei suutnud üles vändata. Fotol on võitja Dmitri Sorokins. Foto: Marko Saarm

Teist korda Mulgi rattamaratoni 15 aasta pikkuse ajaloo jooksul läks võit Eestist välja, sest esikohale tuli vahetult enne vahefinišit 18. kilomeetril spurtinud Läti rattur Dmitri Sorokin.

Kuni Holstre-Polli suusamägedele viiva sooni püsis koos ligi 20 ratturist koosnenud juhtgrupp. Just selles soos, kus paljud ratturid pidid jala korraks maha panema, tegi Sorokin vahespurdi ja sai kätte edu, mida suutis hoida lõpuni.

Jälitajad ei saanud Sorokinit kätte sellele vaatamata, et jal läks sõidu keskosas katki kumm ja ta pidi seda vahuga parandama. Finišis oli esikohamehe tagaratta kumm üsna tühi ning see muutis sõidu raskemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles