Viljandis löödi volbriööl naabrimehele pähe ning kraavis põles auto

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraavis põles auto
Kraavis põles auto Foto: Marko Saarm / Sakala

Nii Viljandimaal kui ka mujal Eestis möödus volbriöö suuremate vahejuhtumiteta.

Viljandimaal sai politsei eile ning ööl vastu tänast 16 väljakutset. Selline hulk on omane näiteks mõnele nädalavahetuse päevale. Viljandi politseijaoskonna kainestusmajas veetis öö üks inimene ning autoroolist tabati maakonnas kaks alkoholi tarvitanud autojuhti.

Politsei sai öösel väljakutse ühte Viljandi baari, kus alkoholi pruukinud meeste vahel tekkis rüselus. Arvete klaarimise käigus sai ühe mehe pea viga ning ta vajas meedikute abi. Ka Tarvastu valla baaris oli öösel juhtum, kus üks mees lõi teisele rusikaga näkku.

Veel sai politsei Karksi vallast teate, et seal olevat üks mees öösel naabrile rusikaga vastu pead löönud.

Muu hulgas sai politsei 30. aprillil kella 22.30 ajal teate, et Tarvastu vallas on kraavis põlenud sõiduauto. Auto juures kedagi ei olnud ning politsei ei saanud esiti autoomanikult telefonitsi juhtunu kohta midagi teada, sest mees oli tugevas joobes ega suutnud adekvaatselt vestelda. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles