Suurte lisakulude tõttu tõmmati rongihotellile lõplik kriips peale

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna–Moskva liinil sõitva rongi viis vagunit oleksid esialgu pidanud Viljandi rahvusvaheliste hansapäevade ajal peavarju pakkuma siinsetele peolistele. Et aga haldamine läheks liiga kalliks, otsustas suurpeo korraldusmeeskond mõttest loobuda.
Tallinna–Moskva liinil sõitva rongi viis vagunit oleksid esialgu pidanud Viljandi rahvusvaheliste hansapäevade ajal peavarju pakkuma siinsetele peolistele. Et aga haldamine läheks liiga kalliks, otsustas suurpeo korraldusmeeskond mõttest loobuda. Foto: Toomas Huik / Postimees

Läinud aasta sügisel välja käidud ideest, et rahvusvaheliste hansapäevade ajal võiks Viljandis peatuda rongihotell, on loobutud, sest hotelliga seotud kulutused oleksid hansakorralduse eelarvest neelanud ligi 10 000 eurot.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg lausus, et kuigi loobumise otsus tuli raskelt, rääkis selle kasuks kaks põhjust: viljandlased on pakkunud meelsasti kodumajutust ning rongihotelli toimimiseks vajaliku taristu loomine oleks läinud liiga kalliks.

«Rongihotelli käivitamisega seotud kulutused paisusid ebamõistlikult suureks,» põhjendas Kiviberg loobumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles