Lauatennisemeistrid selgusid Võhmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Kirpu võitis Viljandimaa lauatennise meistrivõistlustel naisüksikmängu, koos Kerli Kislõiga naispaarismängu ja koos Rainer Valoga segapaarismängu.
Julia Kirpu võitis Viljandimaa lauatennise meistrivõistlustel naisüksikmängu, koos Kerli Kislõiga naispaarismängu ja koos Rainer Valoga segapaarismängu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Võhma spordisaalis peetud Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste üksikmängus võitsid kulla Kert Villems ja Julia Kirpu.

Sel aastal himustas maakonna parima lauatennisisti tiitlit 20 meest ja vaid neli naist. Välja jagati ka mees-, nais- ja segapaarismängu medalid.

Meeste mõõduvõtul jõudsid finaali treener ja õpilane Kert Villems ja Rainer Valo. Tänavu jäi veel 3:1 peale juhendaja Kert Villems. Teisena lõpetanud Rainer Valo järel sai kolmanda koha Margus Susi. Tema mängis otsustavas vastasseisus 3:1 üle Ott Šefferi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles