Karikasarja võitjad saavad laiutada mootoriga voodis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval tõmmati põnevust pakkunud kuuenda osavõistlusega otsad kokku Viljandi lauatenniseklubi Sakala 31. karikasarjas ning hooaja väärtusliku peapreemia pälvisid Igors Sidorovs Lätist ja Sakala klubi mängija Julia Kirpu.

Paraku polnud tänavuse sarja lätlasest üldvõitja laupäeval Viljandis: ta tegi samal ajal kaasa Hiinas peetavail maailmameistrivõistlustel. Liidri puudumisest hoolimata kujunes 81 osalejaga viimane võistluspäev võitluslikuks. Etapi väga põnevalt kulgenud finaalis võitis Aleksei Nikonorov Maardu klubist 4:3 Sakala klubi liikme Rivo Saaremäe ning kolmandat kohta otsustavas mängus oli lätlane Arturs Reinholds 3:1 parem tartlasest Mihkel Paest. Etapi parim naismängija oli selgi korral Julia Kirpu.

Tänavuse Sakala karikasarja parimale mees- ja naismängijale oli kohalik ettevõte Bed Factory Sweden välja pannud mootorvoodi. Väärikaid autasusid jagus aga ka teistele edukamatele. Igors Sidorovsi järel lõpetas üldarvestuses teisena Aleksei Nikonorov ja kolmandana Rivo Saaremäe. Naiste arvestuses mahtus kohalikest mängijatest peale Julia Kirpu kolme parema sekka kolmanda koha saanud Getter Põru. Võistlusklassis Reiting 200+ saavutas kokkuvõttes võidu Sakala klubi liige Gert Tomp ja kolmanda koha tema klubikaaslane Inno Kiilaspea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles