Noored arutlevad oleviku ja tuleviku teemal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silla kahe eripalgelise valdkonna vahele loob Roy Strider, kes peab loengu nii ühel kui teisel teemal.
Silla kahe eripalgelise valdkonna vahele loob Roy Strider, kes peab loengu nii ühel kui teisel teemal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval kell 11 algab Viljandi pärimusmuusika aidas noortekonverents «Noor olevik – noor tulevik», millel räägitakse arvamuse avaldamisest.

Päeva esimene pool keskendub poliitika ja ametkondade kaudu arvamuse avaldamise võimalustele, päeva teine pool uurib, kuidas oma arvamusega välja tulla loovuse ja loomingu kaudu.

Rääkimaks arvamuse avaldamisest poliitikas, tulevad noortega vestlema Viljandit juhtivad poliitikud. Eesmärk on jõuda ühisele arusaamisele, mida ootavad Viljandi noored oma linnalt ja mida ootab linn oma noortelt.

Kavas on neli õpituba, mis käsitlevad loomingut kui hüppelauda suure publiku ette. Konverentsil tulevad fookuse alla foto, animatsioon, muusika ja kunst. Eesmärk on inspireerida noori tegelema endale tähtsate teemadega ning kasutama selleks loovaid väljundeid.

Silla kahe eripalgelise valdkonna vahele loob Roy Strider, kes peab loengu nii ühel kui teisel teemal.

Päev lõpeb Improteatri etendusega.

Viljandi noortekonverentsi korraldavad Viljandi avatud noortetuba ja linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles