Favoriit käis rada uudistamas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keenia mees Ibrahim Mukunga Wachira ajas eile Orikal kummikud jalga ja kõndis ümber Viljandi järve jooksu soise rajaosa kaks korda läbi.
Keenia mees Ibrahim Mukunga Wachira ajas eile Orikal kummikud jalga ja kõndis ümber Viljandi järve jooksu soise rajaosa kaks korda läbi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile käis homme asetleidva ümber Viljandi järve jooksu rada üle vaatamas võistluse peafavoriit, Keenia mees Ibrahim Mukunga Wachira, kellele Eesti tippjooksjaid hästi tundva rajameistri Einar Kaigase arvates selgeid konkurente pole.

«Talle on tõenäoliselt kõige olulisem, et ta suudaks raja meelde jätta,» leidis Mukunga Wachirale koos ühe Eesti parema jooksja Ülari Kaisiga rada tutvustanud Kaigas.

Ehkki keenialane ise oli veendunud, et rada meelde jätta on lihtne, arvas Kaigas, et võistlusolukorras ja suurel kiirusel võib võõras kohas nii mõndagi valesti minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles