Eksitus saatis päästjad linna valesse serva

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuurist ja garaažiboksist jäid alles rusud.
Kuurist ja garaažiboksist jäid alles rusud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeva õhtul avanes Viljandis Vaksali tänava ja Paala tee ringristmiku juures veider vaatepilt: mõnesaja meetri kauguselt tuletõrjedepoost tulnud päästjad kihutasid vilkurite saatel mööda kortermajade varjus põlevast kuurist, mida neid kustutama oli kutsutud.

«Algul nägime Ugala parklas olles tuletõrjeautot ja operatiivjuhti väikse autoga kesklinna poole sõitmas. Ühel hetkel märkasin, et Paala tee 5 maja juures on suur põleng,» kirjeldas juhtunut teatrist tulnud viljandlanna Kelli Kuusemets. «Helistasime kohe tuletõrjesse ja ütlesime, et millegipärast sõitis tuletõrjebrigaad põlengust mööda. Tulekahjule lähemale jõudes nägin, et kortermaja juures põleb kuur.»

Kümmekond minutit hiljem oli operatiivkorrapidaja maastur samas kohas tagasi ning keeras seekord juba õigest teeotsast sisse. Vahepeal oli ta jõudnud ära käia linna teises servas Peetrimõisas Kastani tänaval, kuhu ta oli häirekeskusest saadetud. Peagi saabus ka esimene brigaad kustutusautoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles