Järveäärne rada on ootuses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümber Viljandi järve jooks leiab tänavu aset juba 86. korda. 1. mail peetavale rahvaspordipeole on oodata ligemale 4000 osalejat, nende seas mullust võitjat Roman Fostit ja mullust kiireimat naist Jekaterina Patjukki.
Ümber Viljandi järve jooks leiab tänavu aset juba 86. korda. 1. mail peetavale rahvaspordipeole on oodata ligemale 4000 osalejat, nende seas mullust võitjat Roman Fostit ja mullust kiireimat naist Jekaterina Patjukki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel reedel, 1. mail teoks saav 86. suurjooks ümber Viljandi järve toob linnastaadionil looklevasse stardikoridori kell 12 kõlavat püstolipauku ootama ligi 4000 jooksjat ja kepikõndijat.

Nagu ütles jooksu peakorraldaja, Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson, on eelregistreerimine kulgenud tavapärases rütmis. «Hüppelist osalejate arvu kasvu pole, aga eelmise aastaga võrreldes on registreerunuid siiski paarisaja jagu enam.»

Jürissoni sõnul pole ka korraldusliku poole pealt suuremat sorti muudatusi tehtud. Ühe muudatusena tõi ta siiski välja, et tänavu on rajal senise kolme asemel kaks joogipunkti. Esimene jääb  Sammuli puhkebaasi lähedusse ehk varasemaga võrreldes stardist kilomeetri jagu kaugemale ning teine on Kösti sillal, poolteist kilomeetrit enne finišit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles