Järvejooksule registreerimises pausi ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
86. Suurjooksu ümber Viljandi järve stardib juba eeloleval reedel.
86. Suurjooksu ümber Viljandi järve stardib juba eeloleval reedel. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. mail peetavale ümber Viljandi järve jooksule eelregistreerimise neljas eelvoor lõppes küll esmaspäeval, kuid korraldajad avasid järelregistreerimise võimaluse.

Teisipäevast, 28. aprillist saab registreeruda veebilehel http://viljandijarvejooks.ee/registreerimine ning teha seda võistluspäeval kella 11.45-ni. Järelregistreerimisel kehtivad kohapealse registreerimise hinnad ning tasuda saab nii pangamaksega kui Viljandis jooksu sekretariaadis sularahas. Selline varem kirjapanemine tagab kiirema asjaajamise ning osalejale väiksema ajakulu. End kodulehe kaudu registreerinu peab jooksu sekretariaadis ütlema ainult oma nime, vajaduse korral tasuma stardimaksu ning talle väljastatakse stardinumber.

Selline uudne lahendus võimaldab end kirja panna näiteks ka jooksule sõites, kasutades selleks nutitelefoni. Järelregistreerunud inimesi ei kuvata esialgses stardinimekirjas.

Teisipäeval ja kolmapäeval on tegelikult võimalik registreeruda kahel erineval moel ja erineva hinnaga. Kui valida veebis olev järelregistreerimise võimalus, maksab enda jooksule kirjapanek 1. mail kella 11.45-ni 30 eurot. Nimetatud kahel päeval Viljandi spordihoones registreerudes maksab see aga 25 eurot. Spordihoones kirjapaneku võimalus lõpeb 29. aprillil. 30. aprillil kolib sekretariaat järve äärde ja avatakse seal kell 14. Seal maksab stardinumbri lunastamine stardini 30 eurot.

Ümber Viljandi järve jooksu registreerumise protsessi uuendati selleks, et vähendada kohapealseid järjekordi ning tagada andmete õigsus.

Jooksule registreerunutele hakatakse stardinumbreid väljastama 30. aprillil kell 14 Viljandi staadioni ees parklas ning see lõpetatakse kell 20. 1. mail avatakse telk kell 9 ning numbreid jagatakse stardini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles