Video. Põlengu tunnistajaid hämmastasid möödasõitvad tuletõrjeautod

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng Paala tee 5a maja juures.
Põleng Paala tee 5a maja juures. Foto: Kelli Kuusemets

Päästjatel tuli esmaspäeva õhtul sõita mööda Viljandit ringi, et leida üles linna ainsast komandost mõnesaja meetri kaugusel põlevad garaažid.

Eksituse tõttu saadeti päästjad esimese hooga põlengukohast mitme kilomeetri kaugusele Kastani tänavale ning see tekitas omakorda segadust põlengu tunnistajates, kellest mitmed on kirjutanud oma hämmeldusest Sakala vihjemeilile.

"Alguses Ugala parklas olles nägime tuletõrjeautot ja operatiivjuhti väikse autoga kesklinna poole sõitmas ja  siis ühel hetkel nägin, et Paala tee 5 maja juures on suur põleng," kirjeldas üks teatrist tulnud viljandlanna oma õhtust kogemust. "Kohe helistasime tuletõrjesse ja ütlesime, et millegipärast sõitis tuletõrjebrigaad põlengust mööda. Põlengule lähemale jõudes nägin, et Paala tee 5 kortermaja juures põleb üks kuur. Umbes kümme minutit ootasime tuletõrjet ning selle aja jooksul süttis põleva kuuri kõrval teine kuur."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles