Teaduskool sätib järgmiseks õppeaastaks atra

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taibukate Teaduskooli looja Lilian Tambek
Taibukate Teaduskooli looja Lilian Tambek Foto: Marko Saarm / Sakala

Mittetulundusühing Taibukate Teaduskool hakkab sügisest õpetama klassi võrra nooremaid lapsi ning soovib tuua kooli rohkem tehnilist mõõdet. Nooremate taibude registreerimine algab kahe nädala pärast.

Taibukate Teaduskool koondab võimekaid õpilasi ning pakub neile võimalust nädalavahetustel oma lemmikalaga süvitsi minna. Sel ehk kooli esimesel õppeaastal õpetati VI–IX klassi lapsi, järgmisel alustatakse teaduskooli looja Lilian Tambeki sõnul juba V klassi õppuritega.

Teine märkimisväärne uudis on Tambeki jutu järgi see, et kui praegu tehakse koostööd Tartu ülikooli teaduskooliga ning Eesti füüsika seltsi teadusteatri ja õpikojaga, siis järgmiseks õppeaastaks käivad läbirääkimised ka Tallinna tehnikaülikooliga. Selle õppeasutuse partneriks saamine tähendaks Lilian Tambeki sõnul seda, et lapsed puutuksid teaduskoolis tehnikapoolega tihedamalt kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles