Esimesed kolm lahingpaari mahtusid võistlusaega

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul alanud võistlus «Sõduriproov 2015» jõudis lõpule laupäeval ning 24-tunnise võistlusaja sisse mahtus vaid kolm kaitseliitlaste lahingpaari.

Esimeseks tulid Ditmar Martinson ja Keijo Kokamägi Sakala malevast. Koos karistuspunktidega oli nende lõpuaeg 22 tundi 48 minutit. Teine koht läks ajaga 23 tundi 11 minutit samuti Sakala maleva meestele Kerd Meremaale ja Igor Esajasele. Kolmandaks tulid külalised Järva malevast Indrek Reismann ja Alo Aasma ajaga 23 tundi 14 minutit.

«Kui nad oleks mõnes puhkepunktis vähem aega viitnud, olnuks teine koht täitsa saavutatav,» tähendas võistluse peakorraldaja, Kaitseliidu Sakala maleva instruktor nooremveebel Lauri Nälk ja lisas, et see oli väga raske võistlus. «Sõduriproovi» ajaloos on olnud aastaid, kui ükski lahingpaar pole mahtunud 24 tunni sisse ning rändkarikas on jäänudki välja andmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles