Paatide asemele astuvad uued tähised

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säärane näeb välja Viljandi uus sissesõidutähis, mida tuleb linnaruumi ühtekokku neli. Varsti viiakse see reklaamifirma Dag tootmishoonest linna piirile ning ühendatakse elektrijuhtmetega.
Säärane näeb välja Viljandi uus sissesõidutähis, mida tuleb linnaruumi ühtekokku neli. Varsti viiakse see reklaamifirma Dag tootmishoonest linna piirile ning ühendatakse elektrijuhtmetega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mai algul saavad kõik Viljandi väravad uue ilme: seni linna saabujaid tervitanud paat ja selle all olev plaat kaovad ning asemele tuleb moodne valgusreklaam. Esimest neist võib juba näha Riia maanteel.

Nagu selgitas Viljandi linnakunstnik Malle London, tuleb uusi tähiseid kokku neli: Riia ja Pärnu maanteele ning Tallinna ja Tartu tänavale. «On nagu valgusreklaam, aga eraldi on ruumiliselt töödeldud tähed ja vapp,» kirjeldas London uusi tähiseid. 

Kui teistes kohtades jääb tähis senisele kohale, siis Tartu sissesõidu juures liigutatakse seda rohkem Tartu poole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles