«Keskkonnakäpp» ootab hääletama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algas keskkonnasõbraliku haridustegevuse võistluse «Keskkonnakäpp» hääletusvoor, mis kestab 10. mai südaööni.

Sel aastal esitati keskkonnaameti korraldatavale konkursile 84 kandidaati kogu Eestist. Eriti arvukalt oli esindatud Saaremaa. Populaarsemad keskkonnasõbralikud tegevused on taimede kasvatamine ja taaskasutus.

Keskkonnasõbraliku haridustegevuse võistlust «Keskkonnakäpp» korraldatakse teist korda, et esile tõsta kõiki neid, kes on panustanud mõne keskkonnateadliku tegevusega keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.

Konkursil on kokku viis kandideerimisrühma: lasteaed, õpilasrühm/klass, õpetaja, kool ja keskkonnaharidust pakkuv organisatsioon. Kandideerida sai kategooriates «Tubli tegutseja», «Tark tarbija», «Õnnelik õpe», «Kogukonna kaasamine» ja «Innukas innovaator».

Välja antakse kuni 26 auhinda. Rahvas valib oma lemmiku igas kandideerimisrühmas.

Konkursi žüriisse kuuluvad keskkonnaameti, keskkonnaministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi, Eesti õpilasesinduste liidu, Eesti maaomavalitsuste liidu ja vabaühenduste esindajad ning üks eelmise aasta konkursi võitjatest.

Võitjad selguvad «Keskkonnakäpa» galal 3. juunil Tallinna reaalkoolis.

Hääletada saab veebilehel keskkonnakapp.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles