Genka ja Paul Oja turnee saab Cheersis väärika lõpu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaaunaris käisid Genka ja Paul Oja Cheersis oma värsket albumit tutvustamas.
Jaaunaris käisid Genka ja Paul Oja Cheersis oma värsket albumit tutvustamas. Foto: Kris Süld

Genka ja Paul Oja tulevad taas Viljandisse, et panna 1. mail Cheersis punkt oma kontserdisarjale «Jeesus Presley 2015 Estonian Tour».

Tuuri, mis on nimetatud auhinnatud albumilt pärit pala «Jeesus Presley» järgi, alustasid artistid 2. aprillil Tallinna klubis Factory.

Cheersi mänedžer Valter Vaha rääkis, et Genka ja Paul Oja käisid viimati klubis esinemas 23. jaanuari. Toona esitasid nad oma värskelt ilmunud albumi materjal. «Aprillis on nad mööda Eestit rännanud ja viimane kontsert on nüüd Viljandis,» lausus Vaha ning avaldas heameelt selle üle, et viimane esinemine just siia jäi. «Viimased show’ d on ilmselt paremad. Artistid tahavad ju ise ka tuurile korraliku punkti panna,» rääkis ta ning lisas, et esiti pakkusid esinejad välja küll volbriõhtu, kuid et Viljandis kosuvad sel õhtul väga palju inimesed järvejooksuks, ei tundunud Cheersile see õige ajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles