Parim konnafoto selgub Facebookis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursile saadetud konnafoto
Konkursile saadetud konnafoto Foto: Liis Nael

Laupäev, 25. aprill on kuulutatud rahvusvaheliseks konnapäevaks. Eestimaa looduse fond (ELF) kutsub sellega seoses nädalavahetusel tähele panema üle Eesti aktiivsemaks muutunud rändavaid konni ning neid pildistama.

Õigupoolest läks konnade pildistamise konkurss lahti koos konnatalgutega aprilli esimesel poolel. «Suurepärase konnahetke fotole tabamine võib olla puhas juhus – seepärast sobivad ka mobiiliga üles pildistatud fotod hästi,» tutvustas konkursireegleid «Konnad teel(t)» projektijuht Kristiina Kübarsepp. «Fotod tuleb saata aadressile konnafoto@elfond.ee. Osalejate vahel loosime välja konnameeneid ja parima foto selgitame välja Facebooki vahendusel,» lisas ta.

ELF ootab värvilisi konnapilte 8. maini. Ettevõtmise kommunikatsioonijuhi Kertu Hooli sõnul on võistluspilte praegu paarikümne ligi. «Et ilmad olid vahepeal külmemad, oli konnaränne vähem aktiivne ja pole ka pilte väga palju tulnud,» lausus ta ja lisas, et nädalavahetuse soojemate ilmadega võib ennustada kindlasti suuremat konnarännet ja eks neid jõuab siis enam ka fotosilma ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles