Möödunud õhtu hämaruses algas «Sõduriproov»

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sõduriproovi» rajal tuleb sooritada mitmeid ülesandeid. Foto on tehtud mullusel «Sõduriproovil»
«Sõduriproovi» rajal tuleb sooritada mitmeid ülesandeid. Foto on tehtud mullusel «Sõduriproovil» Foto: Erakogu

Reede õhtul kell 21 läks teele 14 lahingpaari, et panna end proovile Kaitseliidu Sakala maleva korraldataval sõjalis-sportlikul võistlusel «Sõduriproov 2015».

 

Lahingupaaride patrullvõistlus läbib Viljandi ja Suure-Jaani valda ning võistluskoridor kulgeb marsruudil Jämejala-Pärsti-Sürgavere-Kildu-Paelama-Tohvri.

Kaitseväe vormis olevad võistlejad, kellel on keelatud «Sõduriproovi» ajal kohalike elanikega kontakteeruda, liiguvad maastikul jalgsi.

«Kirjas on kaks lahingpaari Järva ja üks Pärnu malevast ning ülejäänud on Sakala maleva kohalikud võitlejad,» lausus võistluse peakorraldaja, Kaitseliidu Sakala maleva instruktor nooremveebel Lauri Nälk.

Retkelistele reaalsema lahinguolukorra loomiseks võivad «Sõduriproovi» korraldajaid kasutada võistlusalal paukpadruneid ja valgusrakette.

Viimaseid võistlejaid on Nälki sõnul üle lõpujoone oodata tõenäoliselt täna kell 22 või 23. Pärast seda hakatakse kokku võtma tulemusi, mida ka Sakala homme kajastab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles