Video. Ratturid teevad tutvust maratonirajaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Kivistik

Mulgi rattamaratoni korraldajad ootavad pühapäeval kõiki huvilisi 3. mail sõidetava 15. Mulgi rattamaratoni avatud raja sõidule. Rajaga tutvumist alustatakse Viljandis Jaani kiriku juures kell 11.

Paljudele maastikurattasõidu sõpradele tuttav Mulgi rattamaraton, mis tänavu kuulub MTBest mägirattamaratonide sarja, võõrustab osalejaid Viljandi kesklinnas, kus antakse 52-kilomeetrise põhisõidu, 25-kilomeetrise lühisõidu ja 13-kilomeetrise peresõidu start. Lisaks peetakse võistluskeskuses lastesõidud.

Registreerunute nimekirjast leiab maastikurattamaratonide Eesti tugevamaid sõitjad ning eelmise aasta võitu asub kaitsma Silver Schultz.

Maratoni korraldaval Viljandi rattaklubil on osalejatele tänavu pakkuda küll suures osas viimastel aastatel kasutuses olnud võistlustrass, ent tänavu läbitakse see vastupidises suunas.

15. Mulgi rattamaratoni ettevalmistustest on võimalik lugeda laupäevasest Sakalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles