Kõrgliiga meeskond säilitas koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandas liigas pärjati pronksmedalitega Viljandi Sakala / Bed Factory Sweden meeskond.
Kolmandas liigas pärjati pronksmedalitega Viljandi Sakala / Bed Factory Sweden meeskond. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval selgusid Tallinnas Kristiine spordihallis Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste medaliomanikud ning samas peeti ka eri liigade üleminekumänge. Kõrgliiga põhiturniiri kuuenda kohaga lõpetanud Viljandi lauatenniseklubi Sakala meeskond pidas seal üleminekumänge, et säilitada tulevaks aastaks koht samas tugevusgrupis. Sakala esindus alistas 4:1 Pärnu klubi Vint-90 ja Haapsalu esinduse ja 4:3 Mustvee meeskonna ning nende võitudega tagas õiguse kõrgliigas jätkamiseks.

Eesti võistkondlike meistrivõistluste naiste finaal Tallinna Kalevi ja Narova vahel lõppes 5:5. Enim võidetud settidega tuli Eesti meistriks Tallinna Kalev. Meeste finaalis alistas Maardu klubi kindlalt 6:0 Tallinna Kalevi.

Võistkondlike meistrivõistluste madalamates tugevusliigades jagus medaleid ka Viljandimaa meestele.

Suure-Jaani Lehola 2005 meeskond koosseisus Sören Rothberg, Ott Šeffer ja Kalev Sengbusch lõpetas hooaja kolmanda kohaga teises liigas. Kolmandas liigas pärjati pronksmedalitega Viljandi Sakala / Bed Factory Sweden meeskond koosseisus Margus Susi, Marek Susi, Rauno Põru ja Marko Kiivikas ning neljandas liigas võitis kolmanda koha Suure-Jaani Lehola 2005 kolmas koosseis Erki Adamson, Timo Siim ja Risto Roman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles