Väikesed sõitjad ja pisikesed rattad jauravad Holstre-Nõmmel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtvaatajatele tasuta motokrossi esimesed võistlusstardid antakse Holstre-Nõmmmel pühapäeval kell 12.
Pealtvaatajatele tasuta motokrossi esimesed võistlusstardid antakse Holstre-Nõmmmel pühapäeval kell 12. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval antakse Holstre-Nõmmel Hartwall Jaffa Eesti nooorte motokrossi karikasarja esimene start, samas teevad oma sarjaga algust Freetime Mini MX karikasarjas osalejad.

Sel hooajal on noorte karikasarjas kavas kümme osavõistlust, võrreldes möödunud aastaga on võistlustules enam masinaklasse. Stardijoonele on oodatud sõitjad klassidest 50 cm³ juunior, 50 cm³, 65 cm³, 85 cm³, Quad 50 juunior, Quad 50, Quad 100, Quad 200 ja Mini MX.

Koos pisikeste motokrossisõitjatega pühapäeval rajale oodatud Mini MX klassides on sel hooajal karisarjas mullusega võrreldes samuti mõned muudatused. Klassid Naised, Amat >21 ja Amat 21+ ühendati klassi Mini MX Beginners ning selles osalejad jaotatakse hommikuses treening- ja kvalifikatsioonisõidus parimate ringiaegade tulemuste põhjal kaheks finaalrühmaks Beginners A ja Beginners B.

Pealtvaatajatele tasuta motokrossi esimesed võistlusstardid antakse Holstre-Nõmmmel pühapäeval kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles