Eero Järvekülg: kooli hoolekogu arvab teadvat absoluutset tõde

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Järvekülg on Jakobsoni kooli direktorina õppeaasta avaaktusel kella helistanud peaaegu 20 korda. Hoolekoguga tekkinud vastasseisu üheks põhjuseks peab ta seda, et nende arusaamad hea kooli tunnustest on erinevad.
Eero Järvekülg on Jakobsoni kooli direktorina õppeaasta avaaktusel kella helistanud peaaegu 20 korda. Hoolekoguga tekkinud vastasseisu üheks põhjuseks peab ta seda, et nende arusaamad hea kooli tunnustest on erinevad. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Minu jaoks on asjad niivõrd seostatud ja põhjendatud, et kipun liiga palju seletama. Paljudele kuulajatele on see liiast. See on minu puudus. Ma ei vabane sellest, sest see on isikupära,» rääkis Jakobsoni kooli direktor Eero Järvekülg.

Veidi varem oli ta nimetanud enda teisegi miinuse, mis koolis «igati õigustatult» jutuks on tulnud: ta ei lase õpetajatel lõpuni rääkida.

«Aga sellest puudusest olen ma peaaegu üle saanud. Koosolekutel on viimasel ajal see asi,» räägib ta ja tõstab püsti nimetissõrme. Selle žestiga annab Järvekülg koolis märku, et soovib diskussioonis sõna saada. «Huvitav on jälgida, et segajaid on minutagi piisavalt palju...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles