Narvaga viigi teinud Tulevik mängib täna Tammekaga

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval Viljandi staadionil Narva Transiga võitlusliku viigi teinud Viljandi Tulevik kohtub juba täna õhtul Tartus Tammeka meeskonnaga.
Möödunud laupäeval Viljandi staadionil Narva Transiga võitlusliku viigi teinud Viljandi Tulevik kohtub juba täna õhtul Tartus Tammeka meeskonnaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud nädalal pidas Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond Eesti meistrivõistluste Premium-liigas kaks kohtumist: teisipäeval kaotas ta võõrsil 0:2 Tallinna Infonetile ja laupäeval tegi kodus 1:1 viigi Narva Transiga.

Tuleviku mõõduvõtt mulluse hooaja viiendal kohal lõpetanud Infonetiga meenutas nii mängu käigu, jõudude vahekorra kui lõpptulemuse mõttes paljuski tema neli päeva varem peetud kohtumist Levadiaga.

Infonet oli selles Lilleküla staadioni kunstmurul asetleidnud vastasseisus favoriidile vääriliselt ründavam pool. Tuleviku mängijatel paistis olevat Levadiaga kohtumise väsimus veel kontides ning korralikeks meeskondlikeks vasturünnakuteks, millega nad valitsevat meistrit kimbutasid, särtsu ei jätkunud. Parim väravaüritus tuli keskpoolik Karl-Ivar Maarilt, kelle kauglöögist lendas pall vastaste värava põiklatti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles