Suure-Jaani vald võttis mõlemad kullad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval Sürgaveres lahenduse saanud Viljandimaa valdade võrkpalli meistrivõistlustel saavutas nii meeste kui naiste mõõduvõtul esikoha Suure-Jaani vald. Mõlemad võitnud võistkonnad osalevad ka laupäeval Viljandis peetavas maakonna meistrivõistluste finaalis.

Viljandimaa valdade tiitlivõistlustel osalesid tänavu viis naiskonda ja kolm meeskonda. Naiskondade turniiri läbis täiseduga Suure-Jaani, kes võitjat otsustavas vastasseisus alistas 2:1 Tarvastu. Kolmandana lõpetas Viljandi, neljas oli Halliste ja viies Kõpu.

Turniiri peakorraldaja, Sürgavere spordihoone juhataja Aarne Miileni sõnul oli naiskondade mõõduvõtt suhteliselt ühtlase tasemega ja pakkus pinget täis kohtumisi. Näitena tõi ta Kõpu valla esinduse, kes jäi seekord küll võiduta, kuid ei loovutanud ühtegi mängu võitluseta. «Ka Halliste tüdrukud olid väga tublid,» lisas Miilen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles